Bad Gateway

urban genie

Well-Known Member
Joined
11 May 2008
Messages
21,505
Just checked on my Android phone with Chrome and everything is fine via WiFi. Are you using mobile data?

Start with a clear history and see where you go from there.

Chrome works fine, but the samsung browser allow me to have here as an app and is mch easier to access, when working
 

gaz76

Well-Known Member
Joined
15 Apr 2007
Messages
1,884
Location
under a volcanic ash cloud
Got the same problem myself, im on chrome on a huawei p30, wont work on either wifi or mobile network.
Strange but if i put it on incognito mode its fine, thought Id been banned
 

Ric

Administrator
Joined
22 May 2004
Messages
43,209
If you delete your cookies it should be fine. Not sure why this has suddenly flared up again though? Will check with the ad company.
 

Hungarian blue

Well-Known Member
Joined
8 Aug 2007
Messages
2,728
Location
Slovakia/Hungary
Had the same today before thinking deleting the cookies never hurts. Indeed it helped. Just thought it's worth writing here if maybe something weird pops up in the logs too. I swear I didn't too anything unusual. :)
 
  • Like
Reactions: Ric

Ric

Administrator
Joined
22 May 2004
Messages
43,209
Had the same today before thinking deleting the cookies never hurts. Indeed it helped. Just thought it's worth writing here if maybe something weird pops up in the logs too. I swear I didn't too anything unusual. :)
Yes, whenever you get an error like that (and it shouldn’t happen too often) then clearing your cookies should be the first thing to try.
 

bavarian blue

Well-Known Member
Joined
14 Aug 2010
Messages
1,483
Bad error 400 on my mobile but fine on tablet and pc.I need Blue moon on my phone ......
 

Don't have an account?

Register now!
Top
  AdBlock Detected
Bluemoon relies on advertising to pay our hosting fees. Please support the site by disabling your ad blocking software to help keep the forum sustainable. Thanks.