Posting youtube clips

ianw16

Well-Known Member
Joined
13 Sep 2008
Messages
1,884
Location
Bournemouth
everythingchangesbutblue said:
Absolutly will not work for me.have followed instructions and have tried many different videos.im not doing something wrong as the instructions are not hard.must be my computor <a class="postlink" href="http://youtu.be/Fk9YjlZmAEU.if" onclick="window.open(this.href);return false;">http://youtu.be/Fk9YjlZmAEU.if</a> i just post this link its hightlighted blue.but when i put the same link in the youtube button brackets i get this [youtube]http://youtu.be/Fk9YjlZmAEU[/youtube]

any ideas?

See the post at the bottom of page 3.
 

sergiokun

Well-Known Member
Joined
14 Feb 2012
Messages
5,909
Location
Macclesfield
Code:
[img]https://www.google.co.uk/search?q=sergiokun&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.51156542,d.d2k,pv.xjs.s.en_US._-554IbEZc0.O&biw=883&bih=629&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=_5scUq_fFIWN0wXL5YCwBg#facrc=_&imgdii=_&imgrc=FGaCnPla1zK5kM%3A%3Bm7Emh-5J44Wx-M%3Bhttp%253A%252F%252Fhdwpapers.com%252Fwalls%252Fsergio_kun_aguero_wallpaper-wide.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fhdwpapers.com%252Fsergio_kun_aguero_wallpaper-wallpapers.html%3B1680%3B1050[/img]
 

mindmyp's_n_q's

Well-Known Member
Joined
5 Oct 2010
Messages
5,080
Location
Now in 109
sergiokun said:
Code:
[img]https://www.google.co.uk/search?q=sergiokun&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.51156542,d.d2k,pv.xjs.s.en_US._-554IbEZc0.O&biw=883&bih=629&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=_5scUq_fFIWN0wXL5YCwBg#facrc=_&imgdii=_&imgrc=FGaCnPla1zK5kM%3A%3Bm7Emh-5J44Wx-M%3Bhttp%253A%252F%252Fhdwpapers.com%252Fwalls%252Fsergio_kun_aguero_wallpaper-wide.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fhdwpapers.com%252Fsergio_kun_aguero_wallpaper-wallpapers.html%3B1680%3B1050[/img]

[bigimg]http://farm6.staticflickr.com/5331/9608776974_018c1e26ae_o.jpg[/bigimg]

??????????????
 

Manchester1894

Well-Known Member
Joined
14 Aug 2007
Messages
5,983
I'm having an issue with Youtube clips of late... I have to amend the url to HTTP instead of HTTPS for it to properly work.. as follows:

First example:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=haWVIaslEOs[/youtube]

And without the 's':

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=haWVIaslEOs[/youtube]

This is a pain as https is the natural URL
 
D

dronefromsector7g

Guest
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3--w7Ugp1HY[/youtube]

I'm sure that never worked in the past. But when I put Peppa fukn Pig (my daughter left it on I swear)
 

Gaylord du Bois

Well-Known Member
Joined
16 Aug 2010
Messages
25,556
Location
Great Umbrage.
They don't work for me anymore for some reason.
I do the usual [youtube] <a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=&" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.youtube.com/watch?v=&</a> feature=youtube_gdata_player [/youtube] but just end up with a blank when I preview before posting.
Ps.It always worked before the change of forum format.
 

Centurions

Well-Known Member
Joined
3 Sep 2012
Messages
13,892
Location
Behind Blue Eyes
Can anyone confirm if this one works? :-

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dQw4w9WgXcQ[/youtube]












:)
 

Gaylord du Bois

Well-Known Member
Joined
16 Aug 2010
Messages
25,556
Location
Great Umbrage.
Absolutely stumped on this now. I've tried a few things but to no avail the best I get is a YouTube menu.
Never had any problems until recently.
Any ideas? Posting mostly on HTC One.
 

Don't have an account?

Register now!
Top
  AdBlock Detected
Bluemoon relies on advertising to pay our hosting fees. Please support the site by disabling your ad blocking software to help keep the forum sustainable. Thanks.