Kodi/SPMC

Discussion in 'Off Topic' started by Danamy, 30 Dec 2017.

  1. Bert Trautmanns Helemet

    Bert Trautmanns Helemet

    Joined:
    10 Jul 2016
    Messages:
    1,367
    Location:
    Leaving early to beat the traffic...
    Team supported:
    Team Brexit
    I'm using APK's also now.
    But KODI reps such as Supremacy & Exodus do seem to get the latest films quicker than anywhere else.
    Always nice to have as a back up if my PLEX / IPTV is palying up.
     
  2. happyman

    happyman

    Joined:
    13 Jan 2019
    Messages:
    761
    Location:
    on an atoll somewhere wearing a bikini blinking.
    Team supported:
    manchester city
    Bluestacks android emulator and APF's for me for live TV, and Kodi for films.
     
  3. bakerdave76

    bakerdave76

    Joined:
    12 Feb 2009
    Messages:
    2,776
    Mate at work wants to watch box sets on his iPad any ideas , cheers .
     
  4. aguerrrroooooooooooo

    aguerrrroooooooooooo

    Joined:
    16 Feb 2016
    Messages:
    8,941
    Don't even really need puffin browser for flash anymore. Pretty much all links are using html5 nowadays thankfully
     
  5. waspish

    waspish

    Joined:
    25 Jan 2009
    Messages:
    32,782
    Location:
    Blue Moon
  6. bakerdave76

    bakerdave76

    Joined:
    12 Feb 2009
    Messages:
    2,776
    Thanks I'll pass them on ,why do they need your email ?
     
  7. Rammy Blue

    Rammy Blue

    Joined:
    23 May 2008
    Messages:
    20,934
    Afternoon All,

    Not used my firestick much for a while, it’s bloody slow to respond and I reckon that’s causing lag when trying to use it to stream - just like an old laptop that is running low on available memory and maxing out on cpu usage - can’t remember off hand exact figures but I think I found that it didn’t have too much available space.

    Anyway, how do I clean the fucker up? Cache etc.

    Tbh, I can’t even remember if at some point when kodi was updated that the previous one didn’t get deleted etc etc.

    Best way to clean it?

    ....and please note, as is pretty obvious from above, I’m a lot of a Luddite when it comes to tech. ;-)
     
  8. waspish

    waspish

    Joined:
    25 Jan 2009
    Messages:
    32,782
    Location:
    Blue Moon
    You just have to register with them and need legit one! Just go on google or hotmail or yahoo and do another email if you dont want to use your regular one.
     
  9. waspish

    waspish

    Joined:
    25 Jan 2009
    Messages:
    32,782
    Location:
    Blue Moon
    Factory reset is the besr way.
     
  10. bakerdave76

    bakerdave76

    Joined:
    12 Feb 2009
    Messages:
    2,776
    Ok thanks .
     

Share This Page